Pogoji uporabe

Pogoji uporabe za spletno stran CPPknjiga.si

Ta spletna stran je v lasti in je upravljana s strani LMM Tilia d.o.o. (“mi”, “nas”, “naše”), podjetja, registriranega na naslovu Gerbičeva 44, 1000 Ljubljana, Slovenija, davčna številka: SI52280888.

1. Splošni pogoji

Ti pogoji uporabe (v nadaljevanju: pogoji) določajo pravila in pogoje za uporabo naše spletne strani CPPknjiga.si (v nadaljevanju: stran) in nakup digitalnega izdelka “Vozniški priročnik” (v nadaljevanju: izdelek) preko te strani. Pred uporabo strani ali nakupom izdelka preberite te pogoje. Z uporabo strani ali nakupom izdelka potrjujete, da ste prebrali, razumeli in se strinjate s temi pogoji.

2. Izdelek

Prodajamo izključno izdelek “Vozniški priročnik”, ki je digitalna knjiga. Izdelek lahko kupci naložijo na svoj računalnik v roku 30 dni od nakupa. Po tem roku izdelek ni več dostopen za prenos.

3. Avtorske pravice

Izdelek je zaščiten z avtorskimi pravicami. Kopiranje, deljenje, reproduciranje, razpečevanje ali kakršnokoli drugo neodobreno uporabo izdelka je strogo prepovedano. Vsaka kršitev teh pogojev je lahko podlaga za pravno ukrepanje.

4. Vračilo denarja

Strankam nudimo 14-dnevni rok za vračilo denarja, če izdelek ni dostavljen kot obljubljeno ali v primeru drugih izjemnih okoliščin, ki jih po lastni presoji določimo mi. Vračilo denarja po prenosu izdelka ni možno.

5. Sprejemanje pogojev

S potrditvijo nakupa se stranka strinja s temi pogoji in našo politiko zasebnosti, ki je dostopna na strani www.cppknjiga.si/politika-zasebnosti.

6. Davki in plačilo

Davek je vključen v ceno izdelka in je obračunan pri nakupu. Račun je avtomatsko generiran in poslan stranki ob nakupu. Za morebitne napake, ki jih stranka naredi pri vnosu podatkov za izdajo računa, ne prevzemamo odgovornosti.

7. Spremembe pogojev

Pridržujemo si pravico do spremembe teh pogojev kadar koli. Spremenjene pogoje bomo objavili na tej strani. Z nadaljnjo uporabo strani po objavi spremenjenih pogojev potrjujete, da ste prebrali, razumeli in se strinjate s spremenjenimi pogoji.

8. Pristojno sodišče

Za reševanje morebitnih sporov, ki izhajajo iz teh pogojev, je pristojno sodišče v Ljubljani.

9. Stik

Za vse vprašanja v zvezi s temi pogoji se obrnite na nas preko elektronske pošte na info@lmmtilia.si ali preko pošte na naslov: LMM Tilia d.o.o., Gerbičeva 44, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Datum zadnje spremembe: 1. april 2023.

Vaša uporaba strani po tem datumu pomeni, da se strinjate z vsemi spremembami.

Ti pogoji so napisani v skladu s Slovensko zakonodajo in veljajo za vse uporabnike strani, ne glede na njihovo lokacijo.